miercuri, 12 iunie 2013

Mentenanta It

                                          Mentenanta It

mentenanta it

              

                                                 Telefon: 0734.564.527
                  Mentenanta IT hardware este de fapt o verificare programata sau la cerere a echipamentelor it pentru a putea preveni situatii neplacute in care sistemele IT nu mai functioneaza sau functioneaza cu erori.In cazul in care se constata functionari anormale ale echipamentelor acestea vor fi remediate tot in cadrul procedurii de mentenanta it.
Pentru mentinerea in buna stare de functionare a componentelor dumneavoastra it trebuie facute verificari cu privire la functionarea echipamentelor la parametrii precizati de producatori (frecvente procesoare/memorii ,temperaturi procesoare/memorii).
Prin abonamentele de prestari servicii it mentenanta IT firma noastra va asigura functionarea echipamentelor it la parametrii precizati de producator.
In cele mai multe cazuri echipamentele electronice se strica pentru ca nu se fac verificari daca parametrii de functionare se incadreaza in limitele precizate de producatori.Puteti prelungi viata echipamentelor cu mai mult ani de functionare daca asigurati o mentenanta IT cu personal specializat.Pretul abonamentelor de mentenanta IT este mai mic in cazul in care incheiati un contract cu firma noastra decat in cazul in care angajati o persoana care sa se ocupe de buna functionare a echipamentelor.
Pentru a incepe cat mai repede colaborarea cu firma dumneavoastra va facem cunoscute avantajele colaborarii cu firma noastra: -  Deplasari nelimitate si gratuite la cerere la toate abonamentele IT
                - Personal bine pregatit in domeniul IT
                - Cel mai mic timp de interventie in caz de defectiuni
                - Cea mai rapida reparatie in caz de defectiune a unui echipament
- Cost 0 la manopera la toate reparatiile de echipamente IT pentru firmele care au incheiat contract de mentenata IT cu firma noastra.Pentru mai multe informatii va rugam vizitati siteul mentenanta it si acolo veti gasi descrieri detaliate ale serviciilor it executate de compania noastra.

Serviciile de mentenanta IT psihotronicprotect hardware constau in :
-verificarea parametrilor hardware de functionare
-diagnosticare defectiuni hardware
-reparatii defectiuni hardware
-instalare componente noi si verificarea bunei functionari a a acestora
-instalare si configurare echipamente periferice
-update de BIOS
-configurare BIOS
-verificare cablu retea
-verificare echipamente active de retea
-in caz de defectare a echipamentelor active de retea inlocuire rapida a acestora

mentenanta

Acum servicii it la cel mai bun pret in tot municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.Pentru o oferta personalizata va rugam sa faceti o cerere de oferta la adresa de email.
Oferim abonamente de externalizare it cu deplasari nelimitate la sediul dumneavoastra ,de asemenea oferim suport tehnic nelimitat prin telefon si email.
mentenanta it Bucuresti

Suntem o firma specializata in mentenanta IT.
Pentru a putea beneficia de un abonament de mentenanta it  ne puteti contacta pe email la
office@calculatoare-pc.ro sau la CALL CENTER 0734.564.527.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.